BOR

Begeleide Omgangs Regeling Humanitas

Zorg voor goede omgang

Een kind heeft recht op contact met beide ouders. Na een scheiding ligt dit vaak nog niet zo makkelijk. Hoewel gescheiden ouders verplicht zijn om afspraken over zorg en opvoeding vast te leggen, valt dit in de praktijk niet altijd mee. Omdat de verhoudingen na een scheiding ingewikkeld en pijnlijk zijn, kan het even duren voordat u goede afspraken heeft kunnen maken. Komt u er zelf niet uit? Dan helpen mensen van het programma BOR Humanitas u graag weer op weg.

Het doel van BOR Humanitas is om ouders, met inzet van gemotiveerde en getrainde vrijwilligers, een steun in de rug te geven om tot een goede omgangsregeling te komen.

Aanmelden voor BOR kan bij Centrum Jeugd & Gezin Maasland!

 Hoe werkt het?

De combinatie van een levenservaren vrijwilliger en professionele coördinator met deskundigheid op het gebied van scheiding en omgang, heeft het project op andere locaties al tot een succes gemaakt.

Brochure ouders

Vrijwilligers

Heeft u affiniteit met de doelgroep en beschikt u over het enthousiasme en levenservaring om deze kinderen en hun ouders te helpen? Bent u bereid en in staat is om kinderen (en hun opvoeders) te ondersteunen? Neem dan contact op met de coördinator.

Brochure vrijwilligers

Aanmelden

Het is noodzakelijk dat beide ouders zich aanmelden. Er volgt daarna een intakegesprek met de coördinator en ouders.

Aanmelden? Mail naar info@centrumjeugdengezin-maasland.nl 

 

Heb je meer vragen? Je bent van harte welkom bij Centrum Jeugd & Gezin Maasland. Wij beschikken over een ruim assortiment boeken, folders, artikelen én maken graag een afspraak voor je in ons spreekuur. Je mag ons bellen (0412-473626), mailen, via deze site een vraag stellen of wandel eens binnen!

 
meer tweets
algemene ontwikkeling
veel gestelde vragen
links
algemene ontwikkeling
veel gestelde vragen
links
algemene ontwikkeling
veel gestelde vragen
links
algemene ontwikkeling
veel gestelde vragen
links
ons aanbod:cursussenlezingenboeken en thema'sspreekuurstel uw vraaglinks organisatiesover onshome en nieuwsbriefberoepskrachten
0 tot 4 jaar4 tot 12 jaar12 jaar en ouder

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Ouderschapsbelofte
Wij, jouw ouders, we beloven Over het verlangen om samen te blijven, over de gevolgen vane en scheiding voor je kind en de betekenis van de ouderschapsbelofte in goede en in slechte tijden.

Centrum Jeugd & Gezin Maasland
Schadewijkstraat 6
5348 BC Oss
088-3742526
info@centrumjeugdengezin-maasland.nl