Groep 'Complexe echtscheiding'

Groep voor volwassenen in een problematische echtscheidingssituatie.

 

Zit jij ook in een scheidingssituatie verwikkeld, waarvan je het gevoel hebt er ineens in beland te zijn? Dat het helemaal uit de hand is gelopen? Heb je het gevoel dat je ex-partner het pad bepaalt? Dat je midden in een strijd zit? En de kinderen daar midden tussenin zitten...

Flyer 'complexe echtscheiding'

Ineens krijg je met instanties te maken, waarvan je nooit gedacht had dat ze bij jou op de stoep zouden staan. Jeugdzorg, politie, advocaten en rechters. Kortom: je zit verwikkeld in een vechtscheiding, waarbij je vaak op onbegrip stuit. En je soms geen hulp uit je eigen omgeving ervaart, omdat zij er ook in betrokken worden !

Herken je jezelf hierin en vind je het fijn om met lotgenoten te praten om elkaar te kunnen helpen? Dan kun je je aanmelden. In een kennismakingsgesprek kunnen we bespreken of deze groep bij jouw past.

Aanmelden: stuur een mail met naam, contactgegevens en naam van deze groep naar: info@centrumjeugdengezin-maasland.nl

De groep wordt georganiseerd en geleid door Wendy Vorstenbosch (ervaringsdeskundige) en Jan van Hoek (professional Jeugd en Gezin). We komen 10 keer bijeen op donderdagochtend.  Een keer per twee weken.

Wendy: "Ik ben hiermee gestart, omdat ik er zelf middenin heb gezeten; en nog steeds. En omdat ik met mijn ervaringen anderen wil helpen. Op deze manier kunnen we elkaar ondersteunen en advies geven. Laten we elkaar helpen in deze ingewikkelde, moeilijke strijd, waarbij geen winnaars zijn... alleen maar verliezers."

Jan: "In het werk merk ik dat er veel mensen terecht komen in een vechtscheiding. De kinderen zijn hiervan de dupe, en de ouders worstelen met hun gevoel van machteloosheid. Niemand wil dit meemaken, denk ik. Juist omdat de sociale contacten vaak worden uitgespeeld, geeft een vechtscheiding zo'n alleen gevoel. Samen met anderen die dit ook meemaken kun je je weer sterk voelen, en nieuwe kracht opdoen. "

 

 

 

 

 
meer tweets
algemene ontwikkeling
veel gestelde vragen
links
algemene ontwikkeling
veel gestelde vragen
links
algemene ontwikkeling
veel gestelde vragen
links
algemene ontwikkeling
veel gestelde vragen
links
ons aanbod:cursussenlezingenboeken en thema'sspreekuurstel uw vraaglinks organisatiesover onshome en nieuwsbriefberoepskrachten
0 tot 4 jaar4 tot 12 jaar12 jaar en ouder

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Ouderschapsbelofte
Wij, jouw ouders, we beloven Over het verlangen om samen te blijven, over de gevolgen vane en scheiding voor je kind en de betekenis van de ouderschapsbelofte in goede en in slechte tijden.

Centrum Jeugd & Gezin Maasland
Schadewijkstraat 6
5348 BC Oss
088-3742526
info@centrumjeugdengezin-maasland.nl