Workshop 'Jongeren die gamen'

Voor ouders en verzorgers die zich zorgen maken over het gamegedrag van hun kind en/of voor ouders die meer willen weten over gamen en jongeren.

Kun je verslaafd zijn aan gamen? Maak jij je zorgen om het gamegedrag van je kind? Wanneer loopt je kind meer risico op gameverslaving? 

Woensdag 10 mei van 20.00-21.30 uur bij Centrum Jeugd & Gezin in Oss (Kerkstraat 13). Deelname = gratis. Aanmelden kan via onze website of via info@centrumjeugdengezin-maasland.nl ( of 0412-473626) Deze workshop wordt aangeboden en gegeven door Kentra 24

Voor sommigen neemt gamen zoveel tijd in beslag dat het ten koste gaat van andere activiteiten. Toch is de tijd die iemand aan het gamen besteedt, niet voldoende om vast te stellen of iemand ook echt een probleem met dat gamen heeft. Er zijn nog andere signalen die kunnen wijzen op problematisch gamen.

Je kunt het merken als er minder tijd besteed wordt aan school, vrienden, gezin of andere hobby's. Als de schoolresultaten bijvoorbeeld minder worden. Als de gamer zich verveelt, valt hij of zij automatisch terug op het gamen. En als er niet gegamed kan worden, is hij of zij merkbaar prikkelbaar, of geïrriteerd.

Ook als er thuis of op school problemen zijn, wordt het gamen als vlucht gebruikt. De gamer zondert zich meer en meer af om te gamen en hij kan geïsoleerd raken. Als het nog verder gaat, en er dag en nacht gegamed wordt, kan het dag- en nachtritme vervagen en de gamer slaapt slecht of nauwelijks meer

 

AANMELDEN:

meer tweets
algemene ontwikkeling
veel gestelde vragen
links
algemene ontwikkeling
veel gestelde vragen
links
algemene ontwikkeling
veel gestelde vragen
links
algemene ontwikkeling
veel gestelde vragen
links
ons aanbod:cursussenlezingenboeken en thema'sspreekuurstel uw vraaglinks organisatiesover onshome en nieuwsbriefberoepskrachten
0 tot 4 jaar4 tot 12 jaar12 jaar en ouder

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Ouderschapsbelofte
Wij, jouw ouders, we beloven Over het verlangen om samen te blijven, over de gevolgen vane en scheiding voor je kind en de betekenis van de ouderschapsbelofte in goede en in slechte tijden.

Centrum Jeugd & Gezin Maasland
Schadewijkstraat 6
5348 BC Oss
088-3742526
info@centrumjeugdengezin-maasland.nl