Centrum Jeugd en Gezin Maasland in Oss

Centrum Jeugd & Gezin Maasland
Schadewijkstraat 6 (pand ONS Welzijn)
5348  BC Oss

088-3742526

info@centrumjeugdengezin-maasland.nl

 

openingstijden

aanmelden nieuwsbrief

onze video

 

Wat houdt dat in, een Centrum Jeugd & Gezin?

Regelmatig worden ouders geconfronteerd met vragen/zorgen over de opvoeding van hun kind(eren).

Algemene informatie-en advies

Met al deze vragen (en meer) over opvoeding kunnen ouders,opvoeders en beroepskrachten van kinderen en jongeren tussen de 0-23 jaar, terecht bij het Centrum Jeugd & Gezin in Oss.Van maandag tot en met vrijdag (9.00-17.00 uur) ben je van harte welkom! Je kunt zo binnen lopen en een afspraak maken is niet nodig! Maar je kunt ons ook bellen, mailen en via deze website een vraag stellen. Ons aanbod is gratis.

Veel informatie te vinden bij Centrum Jeugd & Gezin

 

De informatiemedewerkers van het Centrum Jeugd & Gezin staan je graag te woord en geven desgewenst deskundig advies. Er is veel informatie te vinden en aanwezig over alles wat met opvoeding te maken heeft. Zoals: boeken over zwangerschap, verantwoord speelgoed, seksuele opvoeding, drukke kinderen, ontwikkelingsstoornissen, eetgedrag, slapen, puberteit,boeken voor jongeren en kinderen, echtscheiding, onderwijs, internetgebruik en pesten.

 

Er zijn folders over verschillende onderwerpen te verkrijgen. Wij zijn op de hoogte van het bestaande hulpverleningsaanbod in de regio en kunnen melden ouders en kinderen als dat nodig is aan voor ondersteuning door Basisteam Jeugd & Gezin en/of het Sociaal Team in Oss en Bernheze.

 

Daarnaast kunt je themakoffers bij ons lenen om zo zelf een informatieve avond voor ouders te kunnen organiseren. De themakoffers bevatten complete programma's en materialen voor een ouderavond.

 

Consultatie

 

Ook leerkrachten, pedagogisch medewerkers van peuterspeelzalen en kinderdagverblijven en andere beroepsgroepen die met ouders, kinderen en jongeren werken kunnen bij ons terecht voor consultatie, informatie en advies.

 

Advies-op-maat

 

Het Centrum Jeugd & Gezin heeft een infogesprek info-gesprek . Binnen dit gesprek kunt je je vraag wat uitgebreider bespreken en is er de mogelijkheid tot een vervolgafspraak. Ook is er de mogelijkheid om vragen te stellen aan onderwijs-en opvoedingsdeskundigen.
Als dat nodig is zorgen wij voor een tolk. Ouders/opvoeders en beroepskrachten kunnen ook telefonisch het Centrum Jeugd & Gezin om advies vragen. Al deze contacten zijn gratis.

 

We zijn ook te vinden op www.facebook.com/centrumjeugdengezinmaasland 

Op Twitter zijn we te vinden als @cjgmaasland 
meer tweets
algemene ontwikkeling
veel gestelde vragen
links
algemene ontwikkeling
veel gestelde vragen
links
algemene ontwikkeling
veel gestelde vragen
links
algemene ontwikkeling
veel gestelde vragen
links
ons aanbod:cursussenlezingenboeken en thema'sspreekuurstel uw vraaglinks organisatiesover onshome en nieuwsbriefberoepskrachten
0 tot 4 jaar4 tot 12 jaar12 jaar en ouder

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Ouderschapsbelofte
Wij, jouw ouders, we beloven Over het verlangen om samen te blijven, over de gevolgen vane en scheiding voor je kind en de betekenis van de ouderschapsbelofte in goede en in slechte tijden.

Centrum Jeugd & Gezin Maasland
Schadewijkstraat 6
5348 BC Oss
088-3742526
info@centrumjeugdengezin-maasland.nl