informatieroutesformulierenlinksantwoorden

     

Samen CJG! Informatie voor beroepskrachten

Welkom op deze pagina, speciaal voor beroepskrachten die samenwerken met Centrum Jeugd & Gezin Maasland. Op deze pagina vind je handige informatie die je verder kan helpen in "CJG-land".

Het Centrum Jeugd & Gezin Maasland is dè plek waar ouders, verzorgers, jongeren en professionals terecht kunnen met al hun vragen op het gebied van opgroeien en opvoeden. Dit kan alleen goed functioneren wanneer er een goede samenwerking is met de samenwerkingspartners uit het lokale veld. Samen zijn wij verantwoordelijk voor het functioneren van Centrum Jeugd & Gezin Maasland & de Basisteams Jeugd & Gezin. Beide zijn onderdeel van Ons Welzijn.

Samenwerkingspartners zijn: GGD Hart voor Brabant, MEE, Veilig Thuis, GGZ Noord Oost Brabant, Novadic Kentron, Halt Oost Brabant en Oosterpoort.

Natuurlijk is deze beroepskrachten-pagina ook een wegwijzer voor alle andere beroepskrachten die gebruik maken van de diensten van Centrum Jeugd & Gezin Maasland en de Basisteams Jeugd & Gezin.

Je bent van harte welkom!

 

Lees meer over de Basisteams Jeugd & Gezin in Oss en Bernheze "De basis van het nieuwe jeugdstelsel"

 

Voor het aanbod van Centrum Jeugd & Gezin, actuele activiteiten, artikelen, Opvoedspecials, een overzicht aan cursussen en algemene informatie- en advies verwijzen wij u graag naar de homepage van www.centrumjeugdengezin-maasland.nl

Site-seeing CJG Maasland:

 
meer tweets
algemene ontwikkeling
veel gestelde vragen
links
algemene ontwikkeling
veel gestelde vragen
links
algemene ontwikkeling
veel gestelde vragen
links
algemene ontwikkeling
veel gestelde vragen
links
ons aanbod:cursussenlezingenboeken en thema'sspreekuurstel uw vraaglinks organisatiesover onshome en nieuwsbriefberoepskrachten
0 tot 4 jaar4 tot 12 jaar12 jaar en ouder

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Ouderschapsbelofte
Wij, jouw ouders, we beloven Over het verlangen om samen te blijven, over de gevolgen vane en scheiding voor je kind en de betekenis van de ouderschapsbelofte in goede en in slechte tijden.

Centrum Jeugd & Gezin Maasland
Schadewijkstraat 6
5348 BC Oss
088-3742526
info@centrumjeugdengezin-maasland.nl