Doe Praat Groep (8-12 jaar) - Ypse & Novadic

Preventieve cursus voor kinderen in een stressvolle thuissituatie

Evenement 27 september 2023 (15:00 uur) 27 september 2023 (16:00 uur) Nog niet bekend

Opgroeien in een gezin waarbij de ouder veel aan het hoofd heeft is niet gemakkelijk. Het kan de sfeer thuis beïnvloeden. Het kan ook zijn dat het kind zich thuis niet prettig voelt en dat het steun en geruststelling mist. Soms draait alles (tijdelijk) om de moeder of vader. Waar sta je dan als kind?

KOPP/KOV staat voor Kinderen van Ouders met Psychische Problemen / Verslaving. Echter hoeft er bij de ouder niet altijd sprake te zijn van psychische- of verslavingsproblemen om een KOPP/KOV kind te zijn. Soms kan een ouder ook veel aan het hoofd hebben, waardoor er minder ruimte is voor het kind. Wanneer een kind opgroeit in stress en spanning, dan kan deze cursus heel geschikt zijn.

Doe-praat groep – Leeftijd 8 – 12 jaar.

Deze leuke groep waarin veel gespeeld, bij gekletst en geknutseld wordt, start bij voldoende aanmeldingen op woensdag 27 september, van 15.00-16.00 uur in Oss.

Deelname is gratis.

Aanmelden kan via Jeeri Berkers (Ypse): j.berkers@ypse.nl

In deze cursus leren de kinderen over de problematiek van hun ouder(s), leren zij praten over emoties en hoe om te gaan met gevoel. Er wordt veel gepraat met andere KOPP/KOV-kinderen. Het kind leert in zijn kracht te gaan staan.


Gepubliceerd op: 8 juni 2023

Meld u aan

voor het bovenstaande evenement

Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Er is iets verkeerd gegaan tijdens versturen. Probeer het nogmaals of neem contact met ons op.