KOPP jongeren Oss - Ypse & Novadic

Zit jij in een stressvolle thuissituatie?

Evenement 27 september 2023 (15:30 uur) 27 september 2023 (16:30 uur) Nog niet bekend

KOPP-KOV voor jongeren van 12-16 jaar. Start bij voldoende aanmeldingen op woensdagmiddag 27 september 2023 in Oss. Aanmelden kan via Jeeri Berkers van Ypse:    j.berkers@ypse.nl   

Opgroeien in een gezin waarbij de ouder veel aan het hoofd heeft is niet gemakkelijk. Het kan de sfeer thuis beïnvloeden.Het kan ook zijn dat het kind zich thuis niet prettig voelt en dat het steun en geruststelling mist.

Soms draait alles (tijdelijk) om de moeder of vader. Waar sta je dan als kind?KOPP/KOV staat voor Kinderen van Ouders met Psychische Problemen / Verslaving.Echter hoeft er bij de ouder niet altijd sprake te zijn van psychische- of verslavingsproblemen om een KOPP/KOV kind te zijn. Soms kan een ouder ook veel aan het hoofd hebben, waardoor er minder ruimte is voor het kind. Wanneer een kind opgroeit in stress en spanning, dan kan deze van deze cursus heel geschikt zijn.

In deze cursus leren de jongeren in hun kracht te gaan staan. Zij leren over de problematiek waar hun ouder(s) mee kampt en kunnen hun verhalen delen met lotgenoten. Ook leren ze hoe om te gaan met hun gevoelens.

Gepubliceerd op: 8 juni 2023

Meld u aan

voor het bovenstaande evenement

Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Er is iets verkeerd gegaan tijdens versturen. Probeer het nogmaals of neem contact met ons op.