Passend bij je vraag

weerbaarheid - zelfvertrouwen vergroten - sociale vaardigheden - verwerking rouw - verwerking scheiding - somberheid

De wijkteams verzorgen, naast individuele begeleiding, groepstrainingen. Ouders, kinderen en jongeren kunnen deelnemen aan een groep nadat samen met hen is bekeken of de desbetreffende groep passend en geschikt is en een antwoord is op de vraag. Deze inschatting wordt na aanmelding bij Centrum Jeugd & Gezin gemaakt door de trainer van de groep.

Trainingen & groepen

Denk je dat het antwoord op je vraag er niet bij zit? Neem gerust contact met ons op. Wij kijken, luisteren en denken graag met je mee. Zijn er meer kinderen, jongeren, volwassenen met een soortgelijke vraag, dan organiseren wij flexibel groepswerk.
Film Rots & Water training - uitleg
Gedeeld verdriet

Deze lotgenotengroep is bedoeld voor kinderen en jongeren, die een familielid verloren hebben door de dood. Het maakt niet uit hoelang dat geleden is, wel dat het minstens drie maanden en nog liever een half jaar geleden is. Het gaat om kinderen bij wie er sprake is van normale rouw. otgenotengroep rouw-en verlies. Wanneer kinderen een dierbare zijn verloren. Er is een groep voor kinderen (6-12 jaar) en voor jongeren (12-18 jaar).

  Geplande data

  En dan gaan we starten!

  Alle cursussen, trainingen en groepen kunnen starten mits er voldoende aanmeldingen voor zijn. Zijn er meer aanmeldingen dan plekken in groep, dan proberen we later in het jaar weer een nieuwe groep te starten.

  Voor deelname aan een groep is een vraagverheldering door een medewerker jeugd nodig. Na aanmelding nemen wij contact met je op.

  Aanmelden

  Groepstrainingen BJG

  Meld je telefonisch aan voor groepswerk of met onderstaand formulier. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
  Er is iets verkeerd gegaan tijdens versturen. Probeer het nogmaals of neem contact met ons op.