Centrum Jeugd en Gezin

Wat houdt dit precies in?

Ouders en opvoeders hebben regelmatig vragen over het opgroeien en opvoeden van hun kinderen. Met alle vragen over opgroeien en opvoeden kunt u terecht bij Centrum Jeugd & Gezin Maasland (CJG). Heb je een vraag over een kind of een jongere van 0 tot 23 jaar? Loop gerust binnen aan de Schadewijkstraat 6 in Oss. Ons bellen of mailen mag ook. Je kunt terecht voor informatie, advies of kortdurende ondersteuning.

Informatie en advies

Bij Centrum Jeugd & Gezin Maasland vind je veel handige informatie over opgroeien en opvoeden van kinderen van 0-23 jaar. We hebben boeken, brochures, artikelen en inspiratieboekjes die we gebruiken. Daarnaast organiseren we regelmatig webinars, workshops, curussen en informatiebijeenkomsten voor ouders en verzorgers. Voor jongeren organiseren we bijeenkomsten 'Je oppasdiploma halen'.

Advies op maat
Bij het Centrum Jeugd & Gezin kun je ook een afspraak maken voor een infogesprek. Binnen dit gesprek kun je een vraag wat uitgebreider bespreken en kun je hierover 'sparren' met een deskundige van Centrum Jeugd & Gezin. In dit info-gesprek krijg je advies-op-maat. Als het nodig is zorgen wij voor een tolk. Er zijn geen kosten verbonden aan een infogesprek.
Consultatie
Ook leerkrachten, pedagogisch medewerkers van peuterspeelzalen en kinderdagverblijven en andere beroepsgroepen die met ouders, kinderen en jongeren werken kunnen bij ons terecht voor consultatie, informatie en advies.

Openingstijden

Alles over opgroeien en opvoeden onder één dak!

  • Maandag: 09.00-17.00 uur
  • Dinsdag: 09.00-17.00 uur 
  • Woensdag: 09.00-17.00 uur 
  • Donderdag: 09.00-17.00 uur 
  • Vrijdag: 09.00-17.00 uur

Tijdens de vakanties zijn wij gewoon open (muv feestdagen). Wandel gerust eens binnen bij Centrum Jeugd & Gezin Maasland in Oss.

088-3742526 - info@centrumjeugdengezin-maasland.nl

Van harte welkom
Toegang tot Basisteams Jeugd en Gezin

Basisteam Jeugd en Gezin verzorgt jeugdhulp bij opgroeien en opvoeden, 0-23 jaar.

Blijkt uit het gesprek met Centrum Jeugd en Gezin dat er meer hulp nodig is? Dan zorgt de medewerker van Centrum Jeugd en Gezin ervoor dat je vraag terecht komt bij het Basisteam Jeugd & Gezin (BJG). 

Stel je vraag

Wij horen het graag!

Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Er is iets verkeerd gegaan tijdens versturen. Probeer het nogmaals of neem contact met ons op.

Wat is mijn reistijd?